dimecres, 7 de maig del 2014

Vine a conèixer les vinyes de Can Torres, col.labora en el manteniment de la fauna silvestre!

El proper diumenge 18 de maig organitzem una jornada per conèixer les vinyes de Can Torres i per col·laborar en el manteniment de la fauna silvestre!

Ja repetides vegades hem visitat les vinyes i celler de Can Torres a Vilartolí. Aquesta vegada, muntarem un matinal de col.laboració. Anirem a recuperar i instal·lar abeuradors a la finca de Can Torres, de manera que siguin aprofitables per les vaques que fan hivernada a la finca, com també perquè siguin d’utilitat pels ocells i amfibis de la zona. I disfrutarem tots plegats de les explicacions de la Barbara i en Joan Carles (gestora i propietari de la finca) així com també d’un esmorzar en plena natura.
Can Torres és una finca situada als peus de l'Albera amb la que tenim signat un acord de de custòdia. Per a més informació http://cantorres.blogspot.com.es/Hora i lloc de trobada: a les 9,30 h del matí a la plaça de Sant Climent Sescebes (plaça arbrada del costat de la carretera)
La sortida és gratuïta però cal inscripció prèvia per telèfon al 972670531 de dilluns a divendres de 9h a 13h o agroterritori@iaeden.cat.