dimecres, 19 de juny del 2013

Un Verkami per LA RUFA

Missatge de la Rufa:
Com ja saps fa tres anys que estem treballant de valent per tirar endavant la Rufa. Ho fem amb alegría i molt d'empeny, però són temps difícils! Una de les nostres prioritats és oferir els nostres productes ecològics a un preu raonable i just per al consumidor. Això vol dir que el nostre guany econòmic és petit, per no dir petitíssim.

Ara que hem ampliat la superfície de cultiu als camps, necessitem un tractoret per llaurar-los. Tenim un motocultor, però és massa petit per treballar tant de terreny. Per poder fer front a la despesa del tractor hem decidit engegar aquesta campanya de micromecenatge, perquè totes aquelles persones que volgueu ens doneu un cop de mà per comprar el tractor. Es tracta que amb un petit esforç de moltes persones, arribem a un gran objectiu.

Ara necessitem la teva ajuda. Mira't la pàgina del projecte, on expliquem detalladament de què es tracta i com funciona.


Aprofitem per agrair-te la confiança, gràcies a tú i moltes altres altres persones que consumeixen les nostres verdures, el projecte de La Rufa és possible.

Moltes gràcies per endavant!
Una abraçada!

Ferran i Mireia
--
www.larufa.cat
680.433.070