dimecres, 15 de maig del 2013

Matinal de reconstrucció d'un mur de pedra seca i visita de l'olivar de l'Alguer (Oli Saverdera)



El proper diumenge 26 de maig organitzem una jornada de voluntariat per ajudar a la  reconstrucció d'un mur de pedra seca. En concret, anirem a l'olivar de l'Alguer situat a la zona de Pau i Palau-saverdera i la tasca de reconstrucció serà dirigida per Modest Soy de Via Pirenna. Llavors, aprofitarem perquè l'Alguer ens expliqui el maneig del seu olivar situat al peu de la Serra Verdera i finalment tastarem l'oli d'oliva verge extra que produeix.
L'olivar de l'Alguer és una finca amb la que hem signat un acord de custòdia agrària recentment i que està situada als peus de la Serra Verdera en els munidipis de Pau i Palau-saverdera.
Per a més informació http://olisaverdera.com/

La sortida és gratuïta però cal inscripció prèvia per telèfon al 972.67.05.31 de dilluns a divendres de 9h a 13h o agroterritori@iaeden.cat.


Aquesta sortida s'enmarca dins la campanya de custòdia agrària en el marc de del projecte “Cultivant sinergies” un pla pilot de desenvolupament rural del GOB Menorca amb la col·laboració de IAEDEN, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i pel FEADER.