diumenge, 4 de març del 2012

Signatura d'un nou acord de custòdia agrària i visites-tallers per a les escoles de la comarca

En aquests moments s'ha signat un nou acord de custòdia entre IAEDEN, GOB Menorca i l'explotació del Mas Marcè, en el marc del projecte "Cultivant sinergues" de desenvolupament rural, cofinançat pel Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí i pel FEADER. 
El Mas Marcè és una explotació que durant set generacions han pasturat ovella ripollesa pels voltants de Siurana d'Empordà. També tenen la seva pròpia formatgeria i produeixen iogurs, recuits, formatges certificats ecològics. Així com també oli certificat ecològic propi.
Per a més informació podeu consultar:
http://www.masmarce.com/ i http://auladelssentits.wordpress.com/
Des de la IAEDEN, GOB Menorca i l'Aula dels Sentits, hem organitzat unes visites-tallers al Mas Marcè que s'oferiran a les escoles aquesta primavera. Aquesta activitat consistirà en un circuit seguint la rutina del ramat d'ovelles (visita al corral, pastures, munyidores i formatgeria) i també un taller per a nens i nenes on la llana es converteix en un element útil i creatiu. Aquestes visites-taller s'oferiran als centres de primària de la comarca durant els propers mesos.
Per a fer el seguiment de les novetats http://agroterritori-iaeden.blogspot.com/

Signatura de l'acord al Mas Marcè